Cirka teater finner veien mellom huler og tårn til Showbox

Scenerommet vokser og endrer seg gjennom en utforskende reise, der de tre karakterene Hule, Tårn og Vei jakter på forsvunnede rom. 15 barn er deltagende i både en interaktiv forberedelsesprosess og i gjennomføringen av forestillingen. Sammen bygges huler, tårn og veier og drar ut på oppdrag for å løse mysteriet med drømmetårnene. Hvordan skal Hule og Tårn finne veien til hverandre, når Vei er feil vei?
Cirka Teater ble etablert i 1984 og er en av landets mest erfarne grupper i det frie feltet. De har sin base på Nyhavna i Trondheim, hvor de har produsert over 40 forestillinger. Cirka Teaters forestillinger varierer i størrelse, fra mindre turnéforestillinger og produksjoner i samarbeid med institusjon til store utendørs evenementer. Alle kjennetegnets av et lekent visuelt språk.
Det er mange kunstnere som bidrar til det sceniske uttrykket, og størrelsen på Cirka Teaters team varierer med aktiviteten. I full produksjon kan det være flere titalls involverte, men den faste kjernen består av Anne Marit Sæther, Gilles Berger, Espen Dekko og Monica Stendahl Rokne.
Vi gleder oss til å få Cirka Teater på besøk på Showbox!
Cirka teater finner veien mellom huler og tårn til Showbox 3
Cirka teater finner veien mellom huler og tårn til Showbox 1

Foto: Tibe Harald Øren

Målgruppe: Fra 7 år

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save